Welpen Kiewit

yuuuuuw welpen,

 

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en dat betekent weer een heel jaar vol plezier. We gaan dit jaar super veel toffe activiteiten spelen en ook veel andere leuken dingen zoals: kermisbar, weekenden, kampen,.... . Hieronder kan je wekelijks kijken wat we waar en wanneer gaan spelen. In het programmaboekje kan je de activiteiten ook nog eens vinden en ook nuttige informatie. Indien er vragen zijn kan je ons altijd telefonisch bereiken of je kan een mail sturen naar wk@sint-martinus.be.

 

een stevige linker,

 

de leiding van WK

Events

Er zijn nu geen events voor deze tak!Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Jules Guffens
Jules Guffens
Amicale Herder

Herder

Deze gehoorzame hond voelt zich goed in groep, maar kan ook alleen zijn plan trekken. Deze sportieve doorzetter geeft graag het goede voorbeeld en zal daarom niet snel klagen. De Herdershond is leergierig, impulsief en daarom soms snel op zijn tenen getrapt.

Sint-Martinus den XIIde - Dries Dewez
Dries Dewez
Praatlustige Panda

Panda

De Panda is heel zeldzaam en daardoor niet zo bekend. Hij leeft ook in ontoegankelijke gebieden. Hij is speels van aard en heeft een ongewoon uiterlijk. Hij is spontaan, vrolijk, behendig en aanhankelijk. Hij past zich snel aan en blijft goed geluimd.

Sint-Martinus den XIIde - Dieter Schreurs
Dieter Schreurs
Gemoedelijke Lama

Lama

De Lama leeft met soortgenoten in een goede verstandhouding. Tegenover vreemden kan hij humeurig en prikkelbaar zijn. In het algemeen is de Lama een zachtaardig dier. Hij is ook heel nieuwsgierig, kalm en rustig. De Lama heeft een groot aanpassingsvermogen en kan snel lopen.

Sint-Martinus den XIIde - Naud Bielen
Naud Bielen
Arend

Arend

Deze imponerende, koninklijke roofvogel is moedig en sluw. Hij heeft een grenzeloos geduld. De Arend is goed ontwikkeld, zowel op lichamelijk als geestelijk vlak. Hij heeft een fiere en kalme aard. De Arend is gevoelig en zal steeds duidelijk zijn ongenoegen laten blijken. Hij volhardt hardnekkig in een eens opgevat plan. Zelfs door tegenstand laat hij zich niet van zijn voornemen afbrengen. De Arend is leergierig, trots en waardig.Beheer deze pagina