Welpen Kiewit

yuuuuuw welpen,

Beste wensen voor 2021!

Ik weet nu al dat dit een goed scoutsjaar gaat zijn. Hopelijk hebben jullie een goede vakantie gehad en zitten jullie vol met zin en enthousiasme om terug naar de scouts te komen, we hopen jullie allemaal terug te zien om het jaar goed te beginnen.

Indien er vragen zijn kan je ons altijd telefonisch bereiken of je kan een mail sturen naar wk@sint-martinus.be.

 

een stevige linker,

de leiding van WK

Events

Er zijn nu geen events voor deze tak!Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Dennis Hermans
Dennis Hermans
Dartele Salangaan

Salangaan

Deze vogel is een levendige en rusteloze acrobaat. Hij is humoristisch, creatief en kunstzinnig. Hij heeft een sterk aanpassings- en ori├źnteringsvermogen dat hem in staat stelt snel in een nieuwe omgeving te aarden. De Salangaan is een uitgesproken groepsdier, dat in grote kolonies leeft. Omdat hij vlug en verstandig is, ontsnapt hij makkelijk aan zijn belagers.

Sint-Martinus den XIIde - Stef Vanhamel
Stef Vanhamel
Ingetogen Spitsvogel

Spitsvogel

Deze levendige en energieke zangvogel is erg wendbaar. Hij vangt insecten in de lucht. De Spitsvogel is gezellig en hoegenaamd niet egoïstisch. Hij leeft zeer sociaal in grote groepen. Hij is hulpvaardig. De Spitsvogel is vrolijk, ondeugend en pakt problemen luchtig aan. Hij gaat zelden bij de pakken neerzitten.

Sint-Martinus den XIIde - Leander Lismond
Leander Lismond
Serene Aboe

Aboe

De Schoenbekooievaar is een bijzonder dier. Hij leeft stil en eenzaam, soms in kleine groepjes in voor veel dieren ontoegankelijk gebied. Hij heeft een uitzonderlijk uithoudings- en doorzettingsvermogen. De Schoenbekooievaar is verstandig. Hij is altijd klaar om op gevaar te reageren: voorzichtigheid is zijn tweede natuur. Als hij eenmaal vriendschap heeft gesloten, is hij heel trouw.Beheer deze pagina