Welpen Kiewit

 

Dag Welpen!


Op deze takpagina kan je alle informatie vinden over Welpen Kiewit, de leiding en al onze activiteiten. Binnen onze tak zijn alle jongens welkom van 8 tot 10 jaar oftewel het 3de tot 5de leerjaar. Onze lokalen voor de Welpen zijn gelegen in de Putvennestraat 80 in Kiewit. We hebben meestal vergadering op zaterdag van 14u tot 17u aan onze lokalen in Kiewit, maar soms doen we ook activiteiten op een andere locatie. U kan alle informatie in verband met activiteiten altijd terugvinden in het programmaboekje en op de website. Wij vragen ook indien jullie Welpen niet aanwezig kan zijn op de activiteiten om dit een paar dagen op voorhand te melden aan ons. Voor meer vragen of onduidelijkheden of om gewoon eens te praten over hoe de scouts eigenlijk in zijn werk gaat, aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren of ons een email te sturen naar wk@sint-martinus.be.

Stevige Linker: Jules, Mathieu en Sam

Events


  • 4 May 2024
  • 8u - 11u
  • Lokalen Kiewit
  • Welpen Kiewit

Scoutsontbijt

Goedemorgen Welpen, Wij nodigen jullie vroege vogels uit voor een heerlijk scoutsontbijt aan de lokalen van Kiewit. Zorg ervoor dat je nog niet ontbeten hebt. Want er zal eten in overvloed zijn. Gezellige brunchgroeten leiding Welpen Kiewit.

    

  • 18 May 2024
  • /
  • /
  • Welpen Kiewit

Geen activiteit

Deze week is er geen activiteit. Tot 25 mei!

    

Groot Kamp

Informatie volgt...

    


Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Jules Kerkhofs
Jules Kerkhofs
Bevlogen Steur

Steur

De Steur is de grootste zoetwatervis ter wereld. Hij is rustig, kalm en waardig. De Steur kan enkel rechtdoor zwemmen en heeft veel ruimte nodig om te bewegen. Met zijn doorzettingsvermogen kan hij de oceaan overzwemmen. De Steur is gevoelig en niet snel bang.

Sint-Martinus den XIIde - Mathieu Swerts
Mathieu Swerts
BoomKlever

BoomKlever

Deze vogel doet niemand kwaad en heeft geen vijanden. Hij is afhankelijk en laat zich dikwijls sneller horen dan zien. De Boomklever is actief en altijd druk in de weer. Soms kan hij op de meest ongelegen tijdstippen koppige momenten hebben, maar in het algemeen is de Boomklever gezellig. Hij houdt eerder van kleine groepen.

Sint-Martinus den XIIde - Sam Delaet
Sam Delaet
Arkal

Arkal

Het Schaap is een uitgesproken groepsdier. Alleen geeft het snel de moed op, maar in groep kan het vele omstandigheden aan. Het reageert dikwijls verstandig. Het Schaap is nieuwsgierig en voorzichtig. Het heeft vooral voor de oudere dieren veel respect en toont zich volgzaam tegenover hen. Zelden is het Schaap opvliegend,Beheer deze pagina