Welpen Kiewit

Heeeeyo welpen! Het nieuwe jaar is goed van start gegaan. Maar niet getreurd, het is nog lang niet gedaan! Hieronder kan je wekelijks kijken wat de activiteit zal zijn en waar we afspreken. Houd dit dus ook in de gaten om misverstanden te vermijden. Als scouts zijn wij ook zeer trots op ons uniform, dus zorg er zeker voor dat dit in orde is! Ook ons paaswelpenweekend begint er aan te komen. De verdere informatie vindt u terug in het boekje van januari. Moesten er nog enige vragen of mededelingen zijn, kunt u ons altijd telefonisch bereiken of mailen wk@sint-martinus.be bereikbaar!

Events

Er zijn nu geen events voor deze tak!Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Sam Lambrechts
Sam Lambrechts
Standvastige Rob

Rob

De Monniksrob is een moedig en sierlijk zeezoogdier. In nood is hij een snelle en behendige zwemmer. Dit groepsdier zal niemand aanvallen als hij niet lastig wordt gevallen. Hij geniet van zonnebaden op vochtige stranden. In moeilijke situaties biedt hij hevig weerstand.

Sint-Martinus den XIIde - Wouter Blockken
Wouter Blockken
Zorgeloze Cholo

Cholo

Dit middelgrote nachtzoogdier klimt en hangt het grootste deel van de tijd in bomen en komt amper op de grond. Hij is het liefst alleen en gaat snel zijn eigen weg. De Luiaard is voorzichtig, kalm en rustig en hij trekt zich goed uit de slag. Hij is tactisch in het misleiden van roofdieren.

Sint-Martinus den XIIde - Jules Guffens
Jules Guffens
Herder

Herder

Deze gehoorzame hond voelt zich goed in groep, maar kan ook alleen zijn plan trekken. Deze sportieve doorzetter geeft graag het goede voorbeeld en zal daarom niet snel klagen. De Herdershond is leergierig, impulsief en daarom soms snel op zijn tenen getrapt.

Sint-Martinus den XIIde - Dieter Schreurs
Dieter Schreurs
Gemoedelijke Lama

Lama

De Lama leeft met soortgenoten in een goede verstandhouding. Tegenover vreemden kan hij humeurig en prikkelbaar zijn. In het algemeen is de Lama een zachtaardig dier. Hij is ook heel nieuwsgierig, kalm en rustig. De Lama heeft een groot aanpassingsvermogen en kan snel lopen.Beheer deze pagina