Kapoenen Hollandsveld

Dag kapoenen en ouders. 

Binnen onze tak zijn alle jongens welkom van 6 tot 7 jaar oftewel het eerste en tweede leerjaar. Onze lokalen voor de kapoenen zijn gelegen in de Prins-bisschopsingel 50 in Hollandsveld. Wij hebben op een aantal uitzonderingen na elke week vergadering van 14u tot 17u aan de lokalen of op verplaatsing. U kan alle informatie in verband met activiteiten altijd terugvinden in het programmaboekje en op de site. Wij vragen ook indien jullie kapoen niet aanwezig kan zijn op de activiteiten om dit een paar dagen op voorhand te melden aan ons. Voor meer vragen of onduidelijkheden of om gewoon eens te praten over hoe de scouts eigenlijk is, aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren of ons een email te sturen naar wout.lamotte98@gmail.com.

 

Events

Er zijn nu geen events voor deze tak!Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Wout Lamotte
Wout Lamotte
Vreedzame Arkal

Arkal

Het Schaap is een uitgesproken groepsdier. Alleen geeft het snel de moed op, maar in groep kan het vele omstandigheden aan. Het reageert dikwijls verstandig. Het Schaap is nieuwsgierig en voorzichtig. Het heeft vooral voor de oudere dieren veel respect en toont zich volgzaam tegenover hen. Zelden is het Schaap opvliegend, meestal is het kalm en mild tegenover soortgenoten.

Sint-Martinus den XIIde - Bert Gommers
Bert Gommers
Olijke Sijs

Sijs

Deze zangvogel heeft een opvallende vlucht. Hij heeft een gele vleugelstreep en een gevorkte zwarte staart. Hij is argeloos en in zekere zin lichtzinnig. De Sijs leert gemakkelijk. Hij is gezellig, vredelievend en vertrouwelijk. De Sijs is vreesachtig.

Sint-Martinus den XIIde - Thomas Schols
Thomas Schols
Onbezwaard Damhert

Damhert

Het Damhert is klein, ongedurig en onrustig. Het leeft in grote groepen, tenminste als de omstandigheden het toelaten. Het merendeel van de tijd leeft het Damhert in roedels. Het stelt zich dan verdraagzaam op ten opzichte van soortgenoten. Het Damhert is speels en vrolijk, maar niet zo schuw en voorzichtig als andere herten.Beheer deze pagina