Kapoenen Hollandsveld

Dag kapoenen en ouders. 

Binnen onze tak zijn alle jongens welkom van 6 tot 7 jaar oftewel het eerste en tweede leerjaar. Onze lokalen voor de kapoenen zijn gelegen in de Prins-Bisschopssingel 55 in Hollandsveld. Wij hebben op een aantal uitzonderingen na elke week vergadering van 14u tot 17u aan de lokalen of op verplaatsing. U kan alle informatie in verband met activiteiten altijd terugvinden in het programmaboekje en op de site. Wij vragen ook indien jullie kapoen niet aanwezig kan zijn op de activiteiten om dit een paar dagen op voorhand te melden aan ons. Voor meer vragen of onduidelijkheden of om gewoon eens te praten over hoe de scouts eigenlijk is, aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren of ons een mail te sturen. khv.sintmartinus@gmail.com 

 

Rune, Kaspar en Bram

Events


  • 18 July 2024
  • 16 juli tot 21 juli
  • ???
  • Kapoenen Hollandsveld

groot kamp

beste ouders zoals dat jullie weten hebben we met de scouts een groot kamp. dit kamp gaat dit jaar voor de kapoenen van hollandsveld door van16juli tot 21 juli.

    


Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Rune Beenaerts
Rune Beenaerts
openhartige Steltkluut

Steltkluut

Deze vogel is een gracieuze en lieftallige steltloper. Hij heeft een edele houding en is eervol. Hij bouwt een ingenieus en verzorgd nest. De Steltkluut is mild, vrijheidslievend en slim. In een onbekende omgeving neemt hij een afwachtende houding aan. Toch gaat de Steltkluut vaak naar nieuwe verblijfplaatsen op zoek, grotendeels uit nieuwsgierigheid. Hij past zich goed aan.

Sint-Martinus den XIIde - Kaspar Stevens
Kaspar Stevens
Vindingrijke Kea

Kea

Deze papegaai heeft een donkergroen verenkleed. Wanneer hij opvliegt komt zijn kleurenpracht tot uiting. De Kea is nieuwsgierig en heeft een goed geheugen. Hij is erg slim en creatief. De Kea is ernstig, zachtmoedig, goedaardig, grappig en goed geluimd. Hij is zuinig, opvallend en aanhalig.

Sint-Martinus den XIIde - Bram Buseyne
Bram Buseyne
Sijs

Sijs

Deze zangvogel heeft een opvallende vlucht. Hij heeft een gele vleugelstreep en een gevorkte zwarte staart. Hij is argeloos en in zekere zin lichtzinnig. De Sijs leert gemakkelijk. Hij is gezellig, vredelievend en vertrouwelijk. De Sijs is vreesachtig.Beheer deze pagina