Verkenners

Vriendjes

 

Aan alles komt een eind, ook aan dit prachtige scoutsjaar dat we gehad hebben. Wij willen jullie en onszelf bedanken voor de ferme inzet dit jaar! Wij gaan 25 mei nog een laatste knaller van een BBQ geven en natuurlijk staat groot kamp ook op ons te wachten wat vetter dan ooit zal worden! Zoals iedereen weet zal er dit jaar wa minder volk aanwezig zijn op kamp door da plebs Jaboree/mindervaliden kamp, maar da zal de pret sowieso niet bederven. Uw leiding heeft al veel in petto voor kamp, denk maar aan een badkuip? In ieder geval, zorg dat ge allemaal de 25e aanwezig zijt aan de kanaalkom en kom zeker mee op kamp, want het zal ne goeie worden. Merci voor het bomme jaar! 

 

Ne zeer stevige linker

 

Uw VK-leiding

 

 

Events

Er zijn nu geen events voor deze tak!Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Jasper Dessers
Jasper Dessers
Snaakse Hardoen

Hardoen

Deze hagedis is een schrokop. Hij is grappig, ondeugend, nieuwsgierig en uitdagend. De Agame past zich vlot aan. Hij is erg snel, soms merkwaardig, maar ongevaarlijk. De Agame is verzot op zon en warmte. Hij imiteert zijn vijanden door grootdoenerij.

Sint-Martinus den XIIde - Zeger Kenis
Zeger Kenis
Luchthartige Wallabie

Wallabie

Deze kleine kangoeroe leeft in dichte bosjes en ondoordringbaar struikgewas. Na zonsondergang komt de Pademelon tevoorschijn. Hij roffelt met zijn achterpoten op de grond om anderen voor gevaar te waarschuwen. De Pademelon is behendig, voorzichtig, aangenaam en gezellig. Hij zorgt goed voor zijn jongen.

Sint-Martinus den XIIde - Thomas Schols
Thomas Schols
Onbezwaard Damhert

Damhert

Het Damhert is klein, ongedurig en onrustig. Het leeft in grote groepen, tenminste als de omstandigheden het toelaten. Het merendeel van de tijd leeft het Damhert in roedels. Het stelt zich dan verdraagzaam op ten opzichte van soortgenoten. Het Damhert is speels en vrolijk, maar niet zo schuw en voorzichtig als andere herten.

Sint-Martinus den XIIde - Cedric Adler
Cedric Adler
Flamboyante Baviaan

Baviaan

Deze op de grond levende aap is stevig gebouwd en leeft in hechte groepen waarbinnen een strenge rangorde heerst. De Baviaan is bezorgd, moedig en heeft een groot aanpassingsvermogen. Hij kan soms opvliegend reageren. De Baviaan is vooruitziend en een goede na-aper.

Sint-Martinus den XIIde - Cas Bartholomevis
Cas Bartholomevis
Joviale Spreeuw

Spreeuw

Er bestaat geen meer vrolijke, blijmoedige en opgewekte vogel dan de Spreeuw. Hij beschouwt alle omstandigheden met rust, jovialiteit en een wereldwijze blik. Hij verliest nooit zijn goed humeur. De Spreeuw is bescheiden, slim en speels. Hij leert gemakkelijk iets bij. De Spreeuw heeft een groot aanpassingsvermogen. Hij kent een hecht familieleven en verdedigt zich dapper tegen vijanden.Beheer deze pagina