Verkenners

Yo VK,

Wij zijn alvast klaar voor het nieuwe scoutsjaar! Hier vinden jullie alle informatie over onze tak terug. Aan de eerstejaars: welkom bij de VK! Kom altijd in perfect uniform en met de fiets. Laat steeds weten wanneer je niet kan komen. Hou de facebookgroep in de gaten voor belangrijke informatie.

Stevige linker

De VK leiding

Events

Er zijn nu geen events voor deze tak!Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Mathias Vandikkelen
Mathias Vandikkelen
Fervente Kaketoe

Kaketoe

De Kaketoe is schrander, verstandig, ernstig, zachtmoedig en zeer erkentelijk. Hij is nieuwsgierig en heeft een goed geheugen. De Kaketoe sluit graag vriendschap. Hij wordt onvriendelijk als hij slecht behandeld wordt en hij zal dit niet snel vergeten.

Sint-Martinus den XIIde - Daan Dessers
Daan Dessers
Onbezweken Phoca

Phoca

De Zeehond is een vrij klein waterroofdier. Hij is behendig, een goede zwemmer en duiker die enkel uit het water komt om te rusten of te zonnen. Hij leeft in kleine kudden en is sociaal. De Zeehond is leerzaam, bedrijvig en vinnig. Hij is vriendelijk. De Zeehond kan gevat uit de hoek komen.

Sint-Martinus den XIIde - Umar Dzeitov
Umar Dzeitov
Theatrale Wolf

Wolf

De roedels van deze sociale hondachtige zijn strikt georganiseerd. Hij communiceert intensief met zijn kenmerkend gehuil, tenminste als de sociale band sterk is. De Wolf is handig, sluw en vindingrijk. Hij handelt trouw tegenover soortgenoten en hecht belang aan een goed gemeenschapsleven. De Wolf heeft een groot uithoudingsvermogen. Hij past zich snel aan een nieuwe situatie aan.

Sint-Martinus den XIIde - Michiel Stinissen
Michiel Stinissen
Beweeglijk Smelleken

Smelleken

Het Smelleken is een kleine en onopvallend valk. Hij is dapper en durft ook grotere dieren weerstaan. Hij verdedigt zijn territorium fel, maar laat zich daarbuiten graag benaderen. Hij is geduldig, mild en wijs. Het Smelleken vliegt lenig en snel. Hij gaat steeds doordacht en schrander te werk. Hij is spaarzaam, vreedzaam en zorgzaam van aard. Het Smelleken is tamelijk honkvast, maar past zich niettemin goed aan nieuwe omgevingen aan.Beheer deze pagina