Verkenners

meneertjes die zichzelf verkenners noemen,

Aan iedereen alvast een zalig 2019 toegewenst.

Wij gaan er natuurlijk wel van uit dat iedereen in zijn goede voornemenslijstje heeft staan: "op tijd komen op de activiteit", "altijd in perfect uniform komen" en "tijdig afmelden"???? Ale toch?? Daarnaast, knuffel genoeg eenden in 2019 (het gaat niet goed met ze), eet ook een iets gezond (die dingen heten groenten, probeer ze maar eens) en natuurlijk haal eens goeie puntjes zodat jullie oudertjes trots zijn. Daarnaast vergeet leider Zeger niet goeiendag te zeggen als ge hem ziet (ligt gevoelig bij hem, maar niet zeggen tegen Zeger). 

Wij kijken er alvast uit naar dit nieuwe jaar,

een bikkelharde linker,

de vk leiding

Events


  • 23 March 2019
  • 14u - 17u
  • Kanaalkom
  • Verkenners

Annnuuunnaa 't keverke

Special guest aanwezig, zij/hij komt ook met het fietske in zijn/haar uniformke en meldt ook af indien zij/hij niet komt

    

  • 30 March 2019
  • 14u - 17u
  • Kanaalkom
  • Verkenners

Laatste activiteit van maart

Aree, nu kent ge het ondertussen wel. Tot weerziens! Stevige rechter, Leiding

    


Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Jasper Dessers
Jasper Dessers
Snaakse Hardoen

Hardoen

Deze hagedis is een schrokop. Hij is grappig, ondeugend, nieuwsgierig en uitdagend. De Agame past zich vlot aan. Hij is erg snel, soms merkwaardig, maar ongevaarlijk. De Agame is verzot op zon en warmte. Hij imiteert zijn vijanden door grootdoenerij.

Sint-Martinus den XIIde - Zeger Kenis
Zeger Kenis
Luchthartige Wallabie

Wallabie

Deze kleine kangoeroe leeft in dichte bosjes en ondoordringbaar struikgewas. Na zonsondergang komt de Pademelon tevoorschijn. Hij roffelt met zijn achterpoten op de grond om anderen voor gevaar te waarschuwen. De Pademelon is behendig, voorzichtig, aangenaam en gezellig. Hij zorgt goed voor zijn jongen.

Sint-Martinus den XIIde - Thomas Schols
Thomas Schols
Onbezwaard Damhert

Damhert

Het Damhert is klein, ongedurig en onrustig. Het leeft in grote groepen, tenminste als de omstandigheden het toelaten. Het merendeel van de tijd leeft het Damhert in roedels. Het stelt zich dan verdraagzaam op ten opzichte van soortgenoten. Het Damhert is speels en vrolijk, maar niet zo schuw en voorzichtig als andere herten.

Sint-Martinus den XIIde - Cedric Adler
Cedric Adler
Flamboyante Baviaan

Baviaan

Deze op de grond levende aap is stevig gebouwd en leeft in hechte groepen waarbinnen een strenge rangorde heerst. De Baviaan is bezorgd, moedig en heeft een groot aanpassingsvermogen. Hij kan soms opvliegend reageren. De Baviaan is vooruitziend en een goede na-aper.

Sint-Martinus den XIIde - Cas Bartholomevis
Cas Bartholomevis
Joviale Spreeuw

Spreeuw

Er bestaat geen meer vrolijke, blijmoedige en opgewekte vogel dan de Spreeuw. Hij beschouwt alle omstandigheden met rust, jovialiteit en een wereldwijze blik. Hij verliest nooit zijn goed humeur. De Spreeuw is bescheiden, slim en speels. Hij leert gemakkelijk iets bij. De Spreeuw heeft een groot aanpassingsvermogen. Hij kent een hecht familieleven en verdedigt zich dapper tegen vijanden.Beheer deze pagina