Verkenners

 

Beste Verkenners,

Alle informatie in verband met de activiteiten kunnen jullie terugvinden op de site of in het programmaboekje. 

Een verkenner meldt steeds tijdig af en komt in perfect uniform en met de fiets naar de activiteit.

Voor de eerstejaars verkenners en de nieuwe leden, gelieve zo snel als mogelijk jullie in te schrijven op de website en de medische fiche ingevuld af te geven aan ons zodat wij jullie zoon kunnen verzekeren. 

Indien u vragen heeft, kan u zich altijd begeven naar één van ons, dit kan via mail (vk@sint-martinus.be) of op Facebook (in onze verkenner groep).

Ne stevige linker,

VK leiding.

 

 

Events


 • 19 October 2019
 • 14:00 - 17:00
 • Bib van hasselt
 • Verkenners

Let's get rich

Uit dit stadsspel gaat blijken wie de beste deals kan maken, samen met de meest winstgevende beleggingen. Ge kunt u der wel iets bij voorstellen! Iedereen PERFECT UNIFORM

    

 • 26 October 2019
 • /
 • /
 • Verkenners

Geen activiteit

Om wille van ons jaarlijks leidersweekend is het vandaag geen activiteit! We hopen jullie terug te zien volgende week op ons weekend!!

    

 • 1 November 2019
 • 18:00 - 3nov (tussen 12u en 14u)
 • Lokalen aan de Kanaalkom
 • Verkenners

Weekend

Hier is het dan, ons eerste weekend! Wij verwachten jullie allemaal aan onze lokalen om 18:00 met de fiets (helm en fluovestje verplicht!). Het weekend sluit af op 3 november tussen 12u en 14u. Bij vragen mogen jullie ons altijd bellen of mailen Wat mee nemen: -Slaapgerief (slaapzak & matje GEEN VELDBED) -Gamel & bestek -MEDISCHE FICHE! -Perfect uniform Stevige Linker VK leiding

    


Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Thomas Schols
Thomas Schols
Onbezwaard Damhert

Damhert

Het Damhert is klein, ongedurig en onrustig. Het leeft in grote groepen, tenminste als de omstandigheden het toelaten. Het merendeel van de tijd leeft het Damhert in roedels. Het stelt zich dan verdraagzaam op ten opzichte van soortgenoten. Het Damhert is speels en vrolijk, maar niet zo schuw en voorzichtig als andere herten.

Sint-Martinus den XIIde - Frederik Cressato
Frederik Cressato
Pittige Moeriki

Moeriki

Deze aap staat bekend om zijn behendigheid. Hij verplaatst zich vlot over alle denkbare terreinen en voelt zich overal thuis. De Spinaap leeft in groep. Rangorde is belangrijk, maar wordt niet streng gehandhaafd. Hij is een echte genieter. De Spinaap is speels, verstandig en snel enthousiast, maar even snel verstrooid.

Sint-Martinus den XIIde - Dries Dewez
Dries Dewez
Praatlustige Panda

Panda

De Panda is heel zeldzaam en daardoor niet zo bekend. Hij leeft ook in ontoegankelijke gebieden. Hij is speels van aard en heeft een ongewoon uiterlijk. Hij is spontaan, vrolijk, behendig en aanhankelijk. Hij past zich snel aan en blijft goed geluimd.

Sint-Martinus den XIIde - Cedric Adler
Cedric Adler
Flamboyante Baviaan

Baviaan

Deze op de grond levende aap is stevig gebouwd en leeft in hechte groepen waarbinnen een strenge rangorde heerst. De Baviaan is bezorgd, moedig en heeft een groot aanpassingsvermogen. Hij kan soms opvliegend reageren. De Baviaan is vooruitziend en een goede na-aper.Beheer deze pagina