Verkenners

 

Beste Verkenners,

 

We staan weer voor een nieuw scoutsjaar.

Het zal zeker nog een speciaal jaar zijn, maar wij, de leiding, zijn er zeker van overtuigd dat we er toch een geweldig jaar van kunnen maken!

De activiteiten zullen in september zo normaal mogelijk doorgaan als de corona-maatregelen ons toelaten. Kijk zeker regelmatig op de website voor de nieuwste updates rond de activiteiten.

Ne stevige linker,

VK leiding.

Gijs, Bram en Dieter

 

 

 

Via deze link kom je op de corona-pagina van Scouts en Gidsen Vlaanderen

 

Events

Er zijn nu geen events voor deze tak!Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Gijs Claes
Gijs Claes
Nuchtere Sneeuwstormvogel

Sneeuwstormvogel

Deze elegante vogel is krachtig, snel en lenig. Hij is een schrandere en opmerkzame volhouder. Hij toont zich dankbaar en leeft in vrede met andere dieren. De werkkracht en inzet van de Sneeuwstormvogel zijn vaak fenomenaal. Hij is geliefd om zijn dappere, vrolijke en opgewekte houding. Als de Sneeuwstormvogel soms boos wordt, onderneemt hij nadien stappen om het goed te maken.

Sint-Martinus den XIIde - Bram Vanwijck
Bram Vanwijck
Bescheiden Slechtvalk

Slechtvalk

De Slechtvalk staat bekend om zijn concentratievermogen en zijn nauwkeurigheid. Hij is erg oplettend, waakzaam en vlug. Zijn snelheid en reactievermogen zijn fabelachtig. De Slechtvalk is trouw, werkzaam en rustig van natuur. Alleen als hij zijn jongen wil beschermen, wordt hij onberekenbaar. Hij leert snel. De Slechtvalk is vriendelijk, wijs en volhardend.

Sint-Martinus den XIIde - Dieter Schreurs
Dieter Schreurs
Gemoedelijke Lama

Lama

De Lama leeft met soortgenoten in een goede verstandhouding. Tegenover vreemden kan hij humeurig en prikkelbaar zijn. In het algemeen is de Lama een zachtaardig dier. Hij is ook heel nieuwsgierig, kalm en rustig. De Lama heeft een groot aanpassingsvermogen en kan snel lopen.Beheer deze pagina