Kapoenen Kiewit

Dag kapoenen en ouders!

Op deze takpagina kan je alle info vinden over Kapoenen Kiewit, de leiding en al onze activiteiten. Binnen onze tak zijn alle jongens welkom van 6 tot 7 jaar oftewel het eerste en tweede leerjaar. Onze lokalen voor de kapoenen zijn gelegen in de Putvennestraat 80 in Kiewit. Wij hebben op een aantal uitzonderingen na elke week vergadering van 14u tot 17u aan de lokalen of op verplaatsing. U kan alle informatie in verband met activiteiten altijd terugvinden in het programmaboekje en op de site. Wij vragen ook indien jullie kapoen niet aanwezig kan zijn op de activiteiten om dit een paar dagen op voorhand te melden aan ons. Voor meer vragen of onduidelijkheden of om gewoon eens te praten over hoe de scouts eigenlijk is, aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren of ons een email te sturen naar kk@sint-martinus.be.

Events


  • 16 July 2023
  • 16/07/23 - 21/07/23
  • /
  • Kapoenen Kiewit

Groot Kamp

Groot kamp, een periode die je echt niet kan missen! Vijf dagen lang maken we plezier. Bouwen we kampen, bash glijden, lekker eten, liedjes zingen rond een kampvuur en een 2daagse vol avonturen. Kortom niet te missen, tot dan!

    


Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Corneel Minne
Corneel Minne
Mijmerende Nandoe

Nandoe

Deze loopvogel trekt grazend over grote open vlaktes. De Nandoe is sociaal en verdraagzaam, niet alleen ten opzichte van familie en vrienden, maar ook naar anderen. Hij is rustig en een doorzetter. Als hij gewond is, loopt hij gewoon verder. Hij volgt de troep zolang hij kan. De Nandoe loopt en springt snel, maar beweegt voorzichtig.

Sint-Martinus den XIIde - Arthur Breemans
Arthur Breemans
Pronkende Agame

Agame

Deze hagedis is een schrokop. Hij is grappig, ondeugend, nieuwsgierig en uitdagend. De Agame past zich vlot aan. Hij is erg snel, soms merkwaardig, maar ongevaarlijk. De Agame is verzot op zon en warmte. Hij intimideert zijn vijanden door grootdoenerij.

Sint-Martinus den XIIde - Mattise Vinken
Mattise Vinken
Steenarend

Steenarend

Deze edele roofvogel heerst fier over zijn territorium. De Steenarend is waakzaam, rustig en verstandig. Tijdens de jacht is hij snel en behendig. De Steenarend heeft een beperkte familie en blijft die zijn hele leven trouw. Hij heeft de naam gevaarlijk te zijn, maar is rustig van aard. Hij zal eerder beschermen dan bedreigen. Enkel wanneer hij rechtstreeks wordt aangevallen zal hij zich fel verdedigen. De Steenarend is een volhouder.Beheer deze pagina