Welpen Hollandsveld

YUUUUUUW welpen!

Wij heten jullie van harte welkom in het nieuwe scoutsjaar! We gaan er weer een onvergetelijke tijd van maken! Zijn jullie er klaar voor? Wij wel!!!

Lees altijd grondig het programmaboekje zodat jullie weten wat er voor jullie te wachten staat. Als jullie, of jullie ouders, nog vragen hebben dan kunnen jullie ons altijd telefonisch of via mail bereiken. Voor onze contactinfo moeten jullie nog een beetje naar onder scrollen!

Stevige Linker

De leiding van WHV

Events


  • 23 September 2023
  • 14:00 - 17:00
  • Lokalen Hollandsveld
  • Welpen Hollandsveld

Bloem en eieren spel

Op 23 September gaan we onze eerste activiteit aan onze lokalen doen en het wordt een lekker vettige activiteit. Dus zorg da je kleren aan hebt die vuil mogen worden (dus enkel das moet aanhebben).

    

  • 30 September 2023
  • 14:00 - 17:00
  • Lokalen Hollandsveld
  • Welpen Hollandsveld

Vriendjes-activiteit

Op 30 september mogen jullie al jullie vriendjes activiteit meenemen zodat we samen een heel groot spel kunnen spelen. Na deze activiteit zal er ook een bar zijn, waar je iets kan drinken en de leiding beter kan leren kennen.

    


Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Hendrik Mertens
Hendrik Mertens
Altruïstische Jako

Jako

Deze papegaai is een typische boomvogel. Als het begint te schemeren, gaat de Jako in grote groep op zoek naar voedsel. Hij is de meest geliefde onder de papegaaien. De Jako is zachtmoedig en vrolijk. Hij is leerzaam, uitermate intelligent, voorzichtig en gevoelig.

Sint-Martinus den XIIde - Matisse De Gauquier
Matisse De Gauquier
Collie

Collie

Deze slanke hond met zijn spitse snuit heeft een sympathiek voorkomen. Hij is joviaal, trouw, verstandig, toegewijd en bedachtzaam. De Collie heeft een goed geheugen en is dankbaar van aard. Soms is hij jaloers.

Sint-Martinus den XIIde - Jelle Martens
Jelle Martens
Vos

Vos

De Vos is een slank en sierlijk roofdier. Hij beseft het gevaar wel, maar vreest het niet. Hij is stoutmoedig en sluw. De Vos is verstandig en vindingrijk. Hij is een opportunist. De Vos is in staat om zich constant aan te passen aan een nieuwe situatie en heeft een grote overlevingsdrang.Beheer deze pagina