Welpen Hollandsveld

YUUUUUUW welpen!

Na ons mega, cool, geweldig en super tof weekend komen de laatste activiteiten van 2018 eraan, maar niet getreurd want de leiding van welpen Hollandsveld heeft in 2019 nog heel veel, maaaar echt suuuuper veel voor jullie in petto!!!

Lees altijd grondig het programmaboekje zodat jullie weten wat er voor jullie te wachten staat. Als jullie, of jullie ouders, nog vragen hebben dan kunnen jullie ons altijd telefonisch of via mail bereiken. Voor onze contactinfo moeten jullie nog een beetje naar onder scrollen!

Stevige Linker

De leiding van WHV

Events


 • 15 December 2018
 • 14u - 17u
 • Lokalen WHV
 • Welpen Hollandsveld

Verrassingsspel

Op 15 december spelen we het grote verrassingsspel. De scouts zit namelijk altijd vol leuke verrassingen dus welke verrassing zou er nu wel niet te wachten staan voor jullie?

    

 • 22 December 2018
 • /
 • /
 • Welpen Hollandsveld

Geen activiteit

De leiding moet vandaag leren

    

 • 29 December 2018
 • /
 • /
 • Welpen Hollandsveld

Geen activiteit

De leiding moet vandaag leren

    


Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Giel Swennen
Giel Swennen
Kordate Steenbok

Steenbok

De Steenbok is vooral bekend om zijn behendigheid en zijn evenwichtsgevoel. Deze bergbewoner leeft in groep en hecht belang aan de rangorde binnen de groep. Hij is vriendelijk en nieuwsgierig, maar soms wat koppig. Hij leert veel van ouderen. De Steenbok is sterk maar zal zijn kracht niet snel tegen anderen gebruiken. Hij is speels, leeft in vrede met zijn omgeving en past zich snel aan.

Sint-Martinus den XIIde - Nicolas Lesire
Nicolas Lesire
Kauw

Kauw

Deze kleine kraaiachtige staat bekend om zijn roep “Kauw-kauw”. Hij is levendig, behendig en slim. De Kauw weet onder alle omstandigheden zijn opgewekte humeur te bewaren en zijn omgeving op te vrolijken. Hij heeft een buitengewoon sterke gemeenschapszin en heeft over het algemeen veel vrienden.

Sint-Martinus den XIIde - Bram Vanwijck
Bram Vanwijck
Bescheiden Slechtvalk

Slechtvalk

De Slechtvalk staat bekend om zijn concentratievermogen en zijn nauwkeurigheid. Hij is erg oplettend, waakzaam en vlug. Zijn snelheid en reactievermogen zijn fabelachtig. De Slechtvalk is trouw, werkzaam en rustig van natuur. Alleen als hij zijn jongen wil beschermen, wordt hij onberekenbaar. Hij leert snel. De Slechtvalk is vriendelijk, wijs en volhardend.

Sint-Martinus den XIIde - Stef Vanhamel
Stef Vanhamel
Spitsvogel

Spitsvogel

Deze levendige en energieke zangvogel is erg wendbaar. Hij vangt insecten in de lucht. De Spitsvogel is gezellig en hoegenaamd niet egoïstisch. Hij leeft zeer sociaal in grote groepen. Hij is hulpvaardig. De Spitsvogel is vrolijk, ondeugend en pakt problemen luchtig aan. Hij gaat zelden bij de pakken neerzitten.

Sint-Martinus den XIIde - Achilles Bomans
Achilles Bomans
Bizon

Bizon

De Bizon is goedaardig en vreesachtig. Hij wordt onrustig en onvoorzichtig als iets of iemand hem ergert. De Bizon leeft in kuddes met een duidelijke hiërarchie. In die kuddes worden de zwakkeren beschermd. De Bizon is ontvankelijk voor vriendschap en leert graag.Beheer deze pagina