Welpen Hollandsveld

YUUUUUUW welpen!

Wij heten jullie van harte welkom in het nieuwe scoutsjaar! We gaan er weer een onvergetelijke tijd van maken! Zijn jullie er klaar voor? Wij wel!!!

Lees altijd grondig het programmaboekje zodat jullie weten wat er voor jullie te wachten staat. Als jullie, of jullie ouders, nog vragen hebben dan kunnen jullie ons altijd telefonisch of via mail bereiken. Voor onze contactinfo moeten jullie nog een beetje naar onder scrollen!

Stevige Linker

De leiding van WHV

Events


  • 11 December 2021
  • 14:00 tot 17:00
  • Gouverneur Verwilghensingel 13
  • Welpen Hollandsveld

Schaatsen

Oeeh da's hier glad! AHHH da's een schaatsbaan we zien ons aan de Schaverdijn he mannen tot dan! Meenemen: muts, handschoenen, 5 euro

    

  • 18 December 2021
  • 14:00 tot 17:00
  • Lokalen
  • Welpen Hollandsveld

Cluedo

OHneeeee de staf van de sint is gestolen helpen jullie hem terug vinden??

    


Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Giel Lamotte
Giel Lamotte
Bultrug

Bultrug

Deze indrukwekkende walvis is zowel een mysterie als een bron van fascinatie. Zijn afmeting en acrobatisch gedrag maken hem populair. Hij is zeer communicatief en zingt complexe, betoverende liederen. Hij is sociaal en nieuwsgierig. De Bultrug is actief en werkt samen om te jagen.

Sint-Martinus den XIIde - Tijs Bielen
Tijs Bielen
Grizzlybeer

Grizzlybeer

De Grizzlybeer is een imposante beer met een lange snuit. Deze uitstekende zwemmer leeft graag alleen. Hij is actief, maar geniet ook van een lange winterslaap. De Grizzlybeer is intelligent, nieuwsgierig en speels. Hij is gemoedelijk en gezellig, maar blijft onberekenbaar en kan daardoor gevaarlijk zijn.

Sint-Martinus den XIIde - Theo Dom
Theo Dom
Dingo

Dingo

Deze wilde Australische hond blaft niet, maar communiceert via een wolfachtig gehuil. De Dingo is intelligent en zeer zelfstandig en daardoor moeilijk tembaar. Hij leeft in kleine, hechte families. Hij is een doorzetter bij het jagen. De Dingo is afwisselend actief en rustig.Beheer deze pagina