Welpen Hollandsveld

YUUUUUUW welpen!

Welkom in 2019! Zijn jullie allemaal klaar voor een nieuw jaar vol bomme scoutsactiviteiten? Wij, de leiding alleszins wel!!! 

Lees altijd grondig het programmaboekje zodat jullie weten wat er voor jullie te wachten staat. Als jullie, of jullie ouders, nog vragen hebben dan kunnen jullie ons altijd telefonisch of via mail bereiken. Voor onze contactinfo moeten jullie nog een beetje naar onder scrollen!

Stevige Linker

De leiding van WHV

Events


  • 21 April 2019
  • 14:00 - 17:00
  • lokalen hollandsveld
  • Welpen Hollandsveld

welkom-terug-spel

Na een weekje rust is het weer tijd om volledig in te vliegen. Maak je borst maar al nat want het wordt weer een onvergetelijk leuk en cool spel! We spreken af aan onze lokalen.

    

  • 28 April 2019
  • 10:00 - 13:00
  • lokalen Hollandsveld
  • Welpen Hollandsveld

het grote voormiddag spel

Aangezien het groepsdropping die dag is zal de activiteit iets vroeger plaats vinden dan anders. Deze zaterdag spreken we af om 10 uur 's ochtends aan onze lokalen. (Voor de ouders, verdere info over groepsdropping vinden jullie terug op onze facebookpagina.)

    


Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Giel Swennen
Giel Swennen
Kordate Steenbok

Steenbok

De Steenbok is vooral bekend om zijn behendigheid en zijn evenwichtsgevoel. Deze bergbewoner leeft in groep en hecht belang aan de rangorde binnen de groep. Hij is vriendelijk en nieuwsgierig, maar soms wat koppig. Hij leert veel van ouderen. De Steenbok is sterk maar zal zijn kracht niet snel tegen anderen gebruiken. Hij is speels, leeft in vrede met zijn omgeving en past zich snel aan.

Sint-Martinus den XIIde - Nicolas Lesire
Nicolas Lesire
Kauw

Kauw

Deze kleine kraaiachtige staat bekend om zijn roep “Kauw-kauw”. Hij is levendig, behendig en slim. De Kauw weet onder alle omstandigheden zijn opgewekte humeur te bewaren en zijn omgeving op te vrolijken. Hij heeft een buitengewoon sterke gemeenschapszin en heeft over het algemeen veel vrienden.

Sint-Martinus den XIIde - Bram Vanwijck
Bram Vanwijck
Bescheiden Slechtvalk

Slechtvalk

De Slechtvalk staat bekend om zijn concentratievermogen en zijn nauwkeurigheid. Hij is erg oplettend, waakzaam en vlug. Zijn snelheid en reactievermogen zijn fabelachtig. De Slechtvalk is trouw, werkzaam en rustig van natuur. Alleen als hij zijn jongen wil beschermen, wordt hij onberekenbaar. Hij leert snel. De Slechtvalk is vriendelijk, wijs en volhardend.

Sint-Martinus den XIIde - Stef Vanhamel
Stef Vanhamel
Spitsvogel

Spitsvogel

Deze levendige en energieke zangvogel is erg wendbaar. Hij vangt insecten in de lucht. De Spitsvogel is gezellig en hoegenaamd niet egoïstisch. Hij leeft zeer sociaal in grote groepen. Hij is hulpvaardig. De Spitsvogel is vrolijk, ondeugend en pakt problemen luchtig aan. Hij gaat zelden bij de pakken neerzitten.

Sint-Martinus den XIIde - Achilles Bomans
Achilles Bomans
Bizon

Bizon

De Bizon is goedaardig en vreesachtig. Hij wordt onrustig en onvoorzichtig als iets of iemand hem ergert. De Bizon leeft in kuddes met een duidelijke hiërarchie. In die kuddes worden de zwakkeren beschermd. De Bizon is ontvankelijk voor vriendschap en leert graag.Beheer deze pagina