Welpen Hollandsveld

YUUUUUUW welpen!

Wij heten jullie van harte welkom in het nieuwe scoutsjaar! We gaan er weer een onvergetelijke tijd van maken! Zijn jullie er klaar voor? Wij wel!!!

Lees altijd grondig het programmaboekje zodat jullie weten wat er voor jullie te wachten staat. Als jullie, of jullie ouders, nog vragen hebben dan kunnen jullie ons altijd telefonisch of via mail bereiken. Voor onze contactinfo moeten jullie nog een beetje naar onder scrollen!

Stevige Linker

De leiding van WHV

Events


TECHNIEK ACTIVITEIT

Nu dat het groot kamp nadert is het nog eens nodig om onze vaardigheden bij te schroeven. WE MOGEN OOK WEER MET 25 AFSPREKEN DUS SCHRIJF JE ZEKER NOG EXTRA IN!!! WE DOEN OOK EEN SOEPVERKOOP, DUS VERKOOP LEKKER VEEL SOEP BIJ JE OPA EN OMA, BUREN NOEM MAAR OP!! Voor alle info check jullie mailbox!

    

Fietsactiviteit

Kom zeker met de fiets en zorg dat die in orde is! Neem ook een helm en fluohesje mee! WE MOGEN OOK WEER MET 25 AFSPREKEN DUS SCHRIJF JE ZEKER NOG EXTRA IN!!! WE DOEN OOK EEN SOEPVERKOOP, DUS VERKOOP LEKKER VEEL SOEP BIJ JE OPA EN OMA, BUREN NOEM MAAR OP!! Voor alle info check jullie mailbox!

    

  • 22 May 2021
  • 14u-17u
  • Paalsteen, Langevennestraat 227
  • Welpen Hollandsveld

  • Schrijf je in!

Platwijers!

Nog een keer aan de paalsteen afspreken gaat goed doen! De paalsteen ligt op de splitsing van de langevennestraat en de slangbeekweg! WE MOGEN OOK WEER MET 25 AFSPREKEN DUS SCHRIJF JE ZEKER NOG EXTRA IN!!! WE DOEN OOK EEN SOEPVERKOOP, DUS VERKOOP LEKKER VEEL SOEP BIJ JE OPA EN OMA, BUREN NOEM MAAR OP!! Voor alle info check jullie mailbox!

    

Verrassing

WE MOGEN OOK WEER MET 25 AFSPREKEN DUS SCHRIJF JE ZEKER NOG EXTRA IN!!! WE DOEN OOK EEN SOEPVERKOOP, DUS VERKOOP LEKKER VEEL SOEP BIJ JE OPA EN OMA, BUREN NOEM MAAR OP!! Voor alle info check jullie mailbox!

    


Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Naud Bielen
Naud Bielen
Hulpvaardige Arend

Arend

Deze imponerende, koninklijke roofvogel is moedig en sluw. Hij heeft een grenzeloos geduld. De Arend is goed ontwikkeld, zowel op lichamelijk als geestelijk vlak. Hij heeft een fiere en kalme aard. De Arend is gevoelig en zal steeds duidelijk zijn ongenoegen laten blijken. Hij volhardt hardnekkig in een eens opgevat plan. Zelfs door tegenstand laat hij zich niet van zijn voornemen afbrengen. De Arend is leergierig, trots en waardig.

Sint-Martinus den XIIde - Robin Vincken
Robin Vincken
Voorzichtige Vink

Vink

Deze vlijtige en levendige zangvogel is gezellig, vreedzaam en vrolijk. In het algemeen is de Vink niet schuw, maar wel voorzichtig. Hij besteedt veel zorg aan de bouw van het nest en onderhoudt het regelmatig. De Vink is opgewekt en trouw. Hij leert zijn typische zang van de oudere vogels.

Sint-Martinus den XIIde - Emile Carmans
Emile Carmans
Kariboe

Kariboe

De Kariboe is schrander en heeft een mooi uiterlijk. Het is nuttig en eerder zwijgzaam. Deze taaie trekker heeft een groot uithoudingsvermogen. De Kariboe leeft in kudden en vindt overal zijn weg.Beheer deze pagina