Jin

Dag JIN. Fluofestje, kompas en stapschoenen aan. Over 8 seconden aan de staketsels staan. Pak ook maar een bidon mee, liefst vol. Het wordt een leuk jaar!

Events

Er zijn nu geen events voor deze tak!Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Arne Hermans
Arne Hermans
Doordrijvende Seriema

Seriema

Deze bodembewonende vogel heeft lange poten, een lange nek en een lange staart. Hij beweegt meer al rennend dan al vliegend. De Seriema is nieuwsgierig en werklustig: hij is de hele dag druk in de weer. Hij is verstandig en gaat steeds geordend te werk. In de eigen groep zet de Seriema zich erg hard in. Hij kan luidruchtig zijn en gedraagt zich meestal vredelievend.

Sint-Martinus den XIIde - Pieterjan Schols
Pieterjan Schols
Toegewijde Mier

Mier

De Mier is heel vlug en ijverig. Hij is een stille werker. De Mier is heel sociaal. Hij doet alle werk, ongeacht wat of voor wie het is. Hij is door samenwerking in staat tot grootse bouwwerken. De Mier is zeer sterk voor haar grootte en is in groep zeker een te duchten tegenstander.

Sint-Martinus den XIIde - Tom Verbeek
Tom Verbeek
Goedgemutste Cavia

Cavia

Dit kleine en grappige knaagdier leeft op grasvlaktes en slaapt in zelfgemaakte holen. Het is intelligent en zelfstandig. Het is gezellig, vriendelijk en zachtaardig. De Cavia is een uitgesproken groepsdier en is voortdurend in gesprek met soortgenoten.Beheer deze pagina