Groepsdropping

Ook dit jaar organiseert scouts Sint-Martinus den XIIde weer hun jaarlijkse groepsdropping.

Dit is hét avontuur om u nog eens te amuseren met uw vrienden, kennissen of familie. Bovendien leert u onze groep en het scouts-gebeuren beter kennen. 

WAT?
Een toffe wandeling in een werkelijk fantastische omgeving. Geen fysieke uitputtingsslag, maar een aangename scouts-tocht. Afstanden (vanaf 3 km) en de moeilijkheidsgraad kiest u zelf. 

WANNEER?
Zaterdag 25 april 2020. 
We komen samen aan ons lokaal te Kiewit rond 5 p.m. waar jullie vertrekken met de wagen naar de start van de tocht. Een locatie met de nodige accommodatie. Een geheime locatie. Geheim 
tot op het laatste ogenblik, zo gaat dat ook bij een echte dropping! U vertrekt op tocht doorheen de natuur en komt aan rond 12 p.m. à 1 a.m. . Onderweg kan u de nodige verfrissingen, versnaperingen en animatie verwachten. 

VOOR WIE?
Voor de ouders van onze leden, uw familie of sympathisanten. Vanaf 5 personen (vanaf 18 jaar) kunt u al een team samenstellen. Vorige jaren waren er meer dan 150 wandelaars. 

WAAR?
Zoals altijd is dit geheim. Geen paniek, u geraakt er gemakkelijk en duidelijk met de wagen. Een wechbeschrijving wordt voorzien bij vertrek in Kiewit.

NA DE TOCHT?
Eten en drank is voorzien. Een lekkere maaltijd wacht op u. Aan het kampvuur kunt u die fantastische scoutssfeer ervaren. Er wordt nog gezongen of rustig gebabbeld. Blijven slapen kan in uitstekende omstandigheden met voldoende privacy. Mannen en 
vrouwen, jong en oud, iedereen is welkom. ’s Morgens wacht een lekker ontbijt. Blijft u liever niet slapen. Ook geen probleem, u komt zeker aan op een deftig uur. Er wordt ook een shuttledienst voorzien die u van het einde van de tocht naar de parking brengt. De groepsdropping gaat door op een 30 min. van Hasselt.

Bij vragen of problemen kan u ons contacteren via een e-mail naar: groepsdropping@sint-martinus.be

Stevige linker,
Scouts Sint-Martinus den XIIde