Welkom

 

Beste scouts, ouders en sympathisanten van den XIIde

Het is weer zover, tijd voor de start van een nieuw scoutsjaar. Na ons geweldig kamp in Bourseigne-Neuve is de leiding dan ook volop bezig geweest met het drogen van de tenten. Nu dat allemaal achter de rug is kunnen we ons volledig focussen op een nieuw scoutsjaar!

 

Ook dit jaar ben ik enorm trots om opnieuw de troepen van Sint-Martinus opnieuw te mogen leiden, net zoals vorig jaar sta ik steeds klaar om al uw vragen te beantwoorden. Dit ga ik uiteraard niet alleen doen, daarom wil ik u ook graag voorstellen aan mijn twee nieuwe assistenten, Tom en Emile. Samen met hun kijk ik er enorm naar uit om aan mijn tweede jaar als groepsleider te beginnen.

Een nieuw scoutsjaar brengt natuurlijk ook veranderingen met zich mee. Als eerste zou ik mijn assistenten van vorig jaar willen bedanken om mij een jaar lang bij te staan en te helpen, merci Nicolas en Bram. Helaas nemen we afscheid van 6 kanjers van leiders, Daan, Giel, Tijs, Naud, Bram en Wouter, bedankt voor jullie jarenlange inzet, we gaan jullie missen, merci heren! Uiteraard mogen we ook nieuwe leiders verwelkomen: Mathieu.S, Mathieu.O, Sam, Bram, Matisse, David, Jelle en Thijs, welkom bij de leidersgroep.

 

In dit boekje zal u iedere maand belangrijke informatie vinden omtrent de wekelijkse vergaderingen. In deze eerste editie van het jaar vindt u ook een kalender met de belangrijke data. Zet de kampdata alvast in jullie agenda… Verder staat in dit boekje alle informatie in verband met het lidgeld en ons uniform. Binnen Sint-Martinus zijn wij zeer trots op ons uniform. Wij hechten er zeer veel belang aan dat dit bij iedereen zo snel mogelijk in orde is. Gelieve ook het lidgeld zo snel mogelijk in orde te brengen, zonder lidgeld is men immers niet verzekerd.

Met een nieuw jaar komen vaak ook kosten mee. Aangezien Sint-Martinus een sociaal bewuste groep is kan u voor financiële problemen (lidgeld, kampgeld, uniform…) altijd, discreet terecht bij onze secretaris, Wouter Cressato of bij mijzelf. Om scouts ook toegankelijk voor iedereen te houden zamelen we ook tweedehands uniformen in, als uw zoon een hemd, scouts t-shirt, pull of broek heeft mag u deze altijd aan de takleiding afgeven voor of na een activiteit. Ook bieden we deze uniformen ook aan vanaf dit jaar, u mag mij hier steeds voor contacteren.

 

Zaterdag 9 september zal onze jaarlijkse opening plaatvinden aan de kinderboerderij in Kiewit. We spreken af om 13u op de parking aan de kinderboerderij en we eindigen om 17u. Vanaf 16:30u zijn al de ouders welkom om te komen kijken aan de overgooi. Hierna zal er de mogelijkheid zijn om een das, pull of polo te kopen of om tussen de verloren voorwerpen van kamp te kijken.

Verder wil ik u allemaal nog uitnodigen voor Hasselt Kermisbar. Er zal dit jaar opnieuw een tweedaagse editie doorgaan. Vrijdag 15 september is iedereen welkom vanaf 18u, zaterdag 16 september vanaf 18u. Dit is de ideale gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe leiding van uw zoon.

Zoals u misschien al vernomen heeft gaan we in de toekomst bouwen aan de kanaalkom, hiervoor zijn we nog opzoek naar personen, partners, bedrijven,… die ons hierbij kunnen helpen. Als u interesse heeft om de scouts hierin te helpen, dan mag u altijd contact met mij opnemen door een mail te sturen naar groepsleiding@sint-martinus.be

 

Ten slotte zou ik u willen vragen om steeds tijdig af te melden en tijdig aanwezig te zijn op scouts activiteiten. Indien uw zoon niet tijdig of niet aanwezig kan zijn op een scouts activiteit, kan u dit laten weten aan de takleiding van uw zoon door telefonisch contact op te nemen

Voor vragen, onduidelijkheden of opmerkingen sta ik steeds open, aarzel dus zeker niet om mij te contacteren. U kan mij contacteren via groepsleiding@sint-martinus.be of door telefonisch contact met mij op te nemen.

 

Een stevige Linker,

Jarne Bamps

Bezielde Beermarter

0495740322

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met heel veel droefheid melden wij jullie het overlijden van de heer Willy GREVEN, mede stichter van onze scoutsgroep en de VZW Steuncomité Scouts Sint-Martinus den twaalfde.

 

 

Willy zal als bezieler van onze groep en als boegbeeld van VZW en Oudercomité steeds in gedachten bij ons blijven.

 

 

De wijze waarop de scouts hem nauw aan het hart lagen en de passie waarmee hij zich steeds voor ons ingezet heeft is onevenaarbaar en wij zullen hem hiervoor altijd dankbaar zijn.

 

 

Aan de familie en nabestaanden betuigen wij ons oprechte medeleven.

 

 

 

Scouts Sint-Martinus den XIIde 

 

 

 

 

 

 

 

In 2020 hebben we veel te vroeg afscheid moeten nemen van Louis Kreemers.
Van Welp tot Verkenner was hij een fantastisch lid en vriend van onze scouts.
2020 geen topjaar, maar we weten dat het jaar beter was geweest met jou erin.

Den Twaalfde zal je nooit vergeten,
Semel Semper.

Louis. Rust zacht.             

 

 

 

 

Events

Er zijn nu geen events gevonden!