Welkom

 

 

Beste leden, ouders en sympathisanten van den XIIde,

Het startschot van een nieuw scoutsjaar is ondertussen gegeven. Het is enorm fijn dat na 1,5 jaar we terug een straffe, echte scoutsmaand achter de rug hebben. Een extra bonus zijn de vele nieuwe gezichten die we al mochten leren kennen. Hopelijk volgen er nog. Aarzel ook zeker niet om een vriendje mee te nemen naar een van onze activiteiten.

17 en 18 september organiseerden we de 10de  editie van Hasselt Kermisbar. Een jubileum editie. We kozen ervoor dit te vieren door een extra dag toe te voegen en onze indeling om te gooien. Een goede keuze zo is gebleken. De 10de editie was een top-editie die we niet snel zullen vergeten. Ik wil de leiders die zich hier opnieuw zo enorm voor hebben ingezet via deze weg dan ook bedanken voor de geleverde inspanningen.

De komende maand zal de leiding ook druk in de weer zijn. Zo zullen de meeste takken al een eerste weekend organiseren. Op Dwars door Hasselt zullen we zoals elk jaar de talloze lopers weer bevoorraden van water. Verderop dit jaar, op zaterdag 13 november om precies te zijn, organiseert het oudercomité haar jaarlijkse Mosselavond. Vorig jaar is deze door de COVID situatie jammer genoeg niet kunnen doorgaan, maar dit jaar dus wel. Ik nodig u vriendelijk uit om een heerlijke pot mosselen te komen eten. Dit is ook de ideale plek om de leiding van u zonen wat beter te leren kennen. Meer informatie omtrent het inschrijven volgt spoedig.

Ik zou er ook nog eens op willen hameren dat we erg veel belang hechten aan het dragen van het perfect uniform. Zowel in de scoutsshop als op onze Mosselavond kan iedereen, die bepaalde dingen van het uniform ontbreekt, er kopen. Een paar pagina’s verder staat uitgelegd hoe het uniform van elke tak er precies uit ziet.

Mag ik tot slot nog vragen om uw zoon zo snel mogelijk in te schrijven. Dit is belangrijk voor de verzekering. Een lid is pas verzekerd wanneer wij hem kunnen inschrijven bij Scouts & Gidsen Vlaanderen. Ook dienen de nieuwe leden en de leden die van tak veranderen een individuele medische steekkaart ingevuld aan hun leiding te bezorgen. Deze steekkaart is te vinden op onze website www.sint-martinus.be onder de rubriek documentatie.

Bij vragen kan u me steeds contacteren (0472089660).

 

Daan Buseyne
Pientere Apella
0472089660

 

 

 

Met heel veel droefheid melden wij jullie het overlijden van de heer Willy GREVEN, mede stichter van onze scoutsgroep en de VZW Steuncomité Scouts Sint-Martinus den twaalfde.

 

 

Willy zal als bezieler van onze groep en als boegbeeld van VZW en Oudercomité steeds in gedachten bij ons blijven.

 

 

De wijze waarop de scouts hem nauw aan het hart lagen en de passie waarmee hij zich steeds voor ons ingezet heeft is onevenaarbaar en wij zullen hem hiervoor altijd dankbaar zijn.

 

 

Aan de familie en nabestaanden betuigen wij ons oprechte medeleven.

 

 

Namens de scoutsgroep

Daan BUSEYNE, groepsleider.

 

Namens het Oudercomité,

Luc LESIRE, Voorzitter.

 

Namens de VZW,

Frederic PEXSTERS, Voorzitter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Een jaar geleden hebben we veel te vroeg afscheid moeten nemen van Louis Kreemers.
Van Welp tot Verkenner was hij een fantastisch lid en vriend van onze scouts.
2020 geen topjaar, maar we weten dat het jaar beter was geweest met jou erin.

Den Twaalfde zal je nooit vergeten,
Semel Semper.

Louis. Rust zacht.             

 

 

 

 

Events

Er zijn nu geen events gevonden!