Welkom

 Beste leden, ouders en sympathisanten van den XIIde,

 

Zoals jullie weten moesten we onverwacht afscheid nemen van Louis Kreemers, een verkenner en trouwe vriend van onze scouts.
Van welp tot verkenner was hij een fantastisch lid en dit maakt het verlies des te zwaarder. Woorden schieten ons echter tekort!

Wij wensen de familie en vrienden nog veel sterkte toe in deze donkere dagen.
Den Twaalfde zal je nooit vergeten, Louis. Rust zacht.

 

 

 

Beste scouts, ouders en sympathisanten,

Eindelijk is het zover, ons groot kamp in Bras-Haut komt eraan. Ik ben ervan verzekerd dat velen van jullie hier al een jaar lang naar uitgekeken hebben. Het groot kamp is dan ook de climax van een geweldig scoutsjaar vol avontuur en voldoening! Jammer genoeg zullen we eerst nog een maand moeten wachten.

In juni zullen er bijna geen activiteiten zijn omwille van de examens van de leiding. Ik wil dan ook iedereen die nog examens heeft veel succes wensen! Uiteraard nemen deze examens niet weg dat er ondertussen al veel voorbereidingen getroffen zijn om een avontuurlijk en scoutesk programma in elkaar te steken. Zo zullen we onze leden een onvergetelijk kamp bezorgen.

Het kampthema dit jaar is “De Historische Tijdlijn”. Welke periode elke tak representeert vinden jullie in dit boekje.

Uiteraard is er geen kamp mogelijk zonder praktische info. Wat u allemaal elders in dit boekje kan terugvinden:

• Hoe inschrijven? Je vindt alle info hieromtrent op de volgende pagina. Let op: stortingen moeten gebeuren voor 1 juli!
• Informatie betreffende de corona-maatregelen vinden jullie terug in het Draaiboek waar alles duidelijk in staat uitgelegd. Moesten er toch nog vragen zijn, twijfel niet om mij te contacteren.
• Een benodigdhedenlijst waarin staat wat je best meeneemt en wat niet. Uiteraard is deze lijst voor de oudere ervaren takken overbodig, maar gebruik hem toch maar als controle zodat jullie niets over het hoofd zien!
• Informatie omtrent de vertrek en aankomsturen, het afleveren van bagage en het helpen bij het in- en uitladen van de containers voor de oudere takken. Een zeer belangrijke opmerking voor dit jaar: ALLE KAMPDATA ZIJN ANDERS DAN ANDERE JAREN! Hou hier dus zeker rekening mee.

Ik stel voor dat u deze informatie nog eens op het gemak doorneemt, zodat u zeker van alles op de hoogte bent.

Het voorwoord van het kampboekje is alweer het laatste voorwoord van het jaar. Ook dit jaar is alles weer fantastisch gelopen en kunnen we trots zijn op Den Twaalfde. Dit geweldig scoutsjaar is nooit tot stand kunnen komen zonder de inzet en engagement van de leiding maar ook iedereen die bijdrage heeft geleverd aan onze groep. Hiervoor wil ik jullie dan ook van harte bedanken.

Voor vragen, onduidelijkheden of opmerkingen sta ik steeds paraat, dus aarzel niet om mij te contacteren.

Ne stevige linker en tot in Bras-Haut,

Sam Lambrechts
Standvastige Rob
0486/549.595

 

Events

Er zijn nu geen events gevonden!